Close
 Gespecialiseerde advocaten!
 Voordeligste tarief!
 Online zaak aanmelding!
Over ons

Advocaat-zeden.nl is een initiatief van De Strafpleiters Herrings & Pirone. De advocaten van De Strafpleiters Herrings & Pirone zijn gespecialiseerde zedenadvocaten werkzaam door heel Nederland en zijn ingeschreven op het tableau van de Nederlandse Orde van Advocaten. Daarnaast voldoen zij aan de vereisten voor de specialisatie strafrecht en jeugdstrafrecht van de Raad voor Rechtsbijstand.

De advocaten van De Strafpleiters Herrings & Pirone hebben ruime ervaring en met name bijzondere expertise op het gebied van misdrijven tegen de zeden. Uw strafzaak wordt dan ook behandeld door een specialist op het gebied van zedenstrafzaken. De advocaten van De Strafpleiters Herrings & Pirone zijn gespecialiseerd in zaken zoals het opzettelijke bezit/verspreiden/verwerven/aanbieden etc. van kinderporno, verkrachting, aanranding, ontucht, schennis tegen de eerbaarheid, seks met een minderjarige prostituee en alles wat verder te maken heeft met zedendelicten.

Het doel van Advocaat-zeden.nl is om u in een zo vroeg mogelijk stadium en op een zo eenvoudig mogelijke wijze binnen 24 uur in contact te brengen met een echte zedenadvocaat, zodat u verzekerd bent van de allerbeste rechtsbijstand tegen het voordeligste tarief.